L’Aula d’Extensió Universitària encara una temporada farcida de propostes

Amb molt bona salut, l’Aula d’Extensió Universitària de Vilassar de Mar comença la seva segona temporada de vida seguint proposant als seus associats, més de 200, un munt de conferències, xerrades, sortides i debats. Arrencaran les conferències, aquest dimarts, amb el doctor Benaventura Clotet amb una xerrada sobre la sida. Una de les novetats per aquest curs són els monogràfics sobre la literatura catalana. El primer, sobre la figura de Josep Palau i Fabre i la seva relació amb la llibertat.

Enceten el seu segon curs de vida amb molta il.lusió. Els avala la feina ben feta. Tenen més experiència acumulada, diuen, i disposen de més de 200 socis al sac. Per ser soci de l’Aula només cal omplir el formulari que es pot trobar al seu web o dirigir-se, també, als Serveis Socials de l’Ajuntament. Ser soci permet assistir de franc a les conferències que omplen, com un ou, la sala Carrau. Els no socis, en canvi, han de pagar una entrada de cinc euros.

I aquest dimarts, a les sis de la tarda, el doctor Bonaventura Clotet ens parlarà sobre la recerca sobre la sida, la recerca per a tothom. L’Aula sempre aposta per conferenciants mediàtics que protagonitzen xerrades interessants. Moltes, sorgeixen de les propostes dels socis. De fet, per al proper 16 d’octubre està prevista la primera Assemblea de l’entitat on s’explicaran els comptes de la temporada passada i el pressupost per enguany.

Al marge de les xerrades, enguany l’Aula d’Extensió Universitària i com a novetat ha dissenyat quatre tallers en el marc dels monogràfics sobre literatura catalana que han dissenyat. Seran a la Biblioteca de Vilassar de Mar. Comencen el 4 d’octubre, amb la figura de Josep Palau i Fabre, i seguiran els dijous 11, 18 d’octubre i 8 de novembre amb noms com Montserrat Abelló, Maria Aurèlia Capmany i Manuel de Pedrolo. L’Aula d’Extensió Universitària també ha dissenyat una sortida per el proper 27 de novembre. Visita als calls jueus de Girona i Besalú.