El Consorci de Turisme del Maresme edita un mapa de rutes per fer senderisme a la comarca

 

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha elaborat un fullet desplegable amb 20 rutes per fer senderisme a la comarca. Aquesta iniciativa dona resposta a les Oficines de Turisme dels diferents municipis del Maresme, que demanaven un mapa físic per poder entregar als turistes i també als maresmencs interessats en aquesta pràctica excursionista a la comarca.

El fullet aporta informació sobre les rutes, com pot ser la distància, la durada o el desnivell, a més d’incloure un codi QR que dirigeix als itineraris complets al perfil de Wikiloc del Consorci. D’entre totes les rutes que apareixen al Wikiloc se n’han seleccionat 20 que abasten tota la comarca, que transcorren entre el mar i la muntanya. Recorreguts per respirar aire pur i gaudir d’uns paisatges que fusionen natura i cultura. Alguna de les rutes passen per Vilassar de Mar, com la que porta a Burriac.

També està assenyalada la Xarxa de Camins del Maresme, un traçat de camins i senders que uneixen totes les poblacions de nord a sud a través de 500 quilòmetres practicables a peu, en bicicleta i a cavall.

En el document també s’hi han inclòs consells de seguretat per anticipar-se a les possibles situacions adverses que es puguin viure a la muntanya, recomanacions i bones pràctiques.

El mapa s’ha editat en format físic per distribuir a les Oficines de Turisme, ajuntaments i Punts d’Informació Turística de la comarca, així com per mostrar al públic de les diverses fires de turisme en les que hi participa el Consorci, com és actualment Fitur o el Salon des Vacances de Brussel·les. Estan disponibles en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès.

Descarrega’t el fullet aquí.