El Consell d’Infants clou el curs explicant les seves propostes per millorar la platja

Ahir dimecres el Consell d’Infants de Vilassar de Mar 2021/2022 va celebrar la cloenda del curs amb la presència de l’alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, i del regidor d’Ensenyament, Jordi Tapias, les famílies i representants dels centres educatius, del Tucutuc i de l’Ajuntament. Aquesta és la cinquena edició d’aquest òrgan de participació creat al 2018 amb la voluntat de donar veu als infants de Vilassar de Mar.

Durant l’acte, 23 infants, de 10 i 11 anys, que viuen o van a una escola del poble, van explicar com valoraven la seva experiència com a consellers i conselleres, què han fet aquest curs i quines propostes tenen per millorar la platja i el medi marí, que era l’encàrrec d’aquest curs.

Com a part de la campanya de conscienciació per a la conservació de la platja i el litoral de Vilassar de Mar, els infants van presentar un vídeo amb les seves propostes. Tant l’alcalde com el regidor d’Ensenyament van agrair tot el treball que han fet les nenes i nens de Vilassar de Mar per tenir un poble millor per a tothom i es van comprometre a incorporar les seves propostes.

El Consell d’Infants de Vilassar de Mar es tornarà a trobar a l’octubre de 2022 i es renovarà parcialment al novembre de 2022, en el marc del Dia Internacional dels Drets de l’Infant.