El casal popular Atzari celebra el sisè aniversari presentant el cartell de la Rierada

  •  

Aquest cap de setmana, el Casal Popular Atzari està d’enhorabona. Celebra el seu sisè aniversari amb un seguit de propostes i activitats per commemorar l’efemèride. Segurament, una de les més destacades, serà la presentació del cartell de la Rierada per aquesta propera Festa Major. Batejat com a Anivartzari engloba des de xerrades a concerts passant per un sopar popular. Els escenaris? Can Bisa, el propi casal i el passeig dels Pins.

Els actes comencen aquest divendres, a partir de dos quarts de vuit del vespre, amb una xerrada sobre la salut mental. Però serà dissabte quan comença el plat fort. La jornada arrencarà a les cinc de la tarda amb una assemblea oberta que donarà pas a la presentació del cartell de la Rierada per aquest 2018.

Amb el cartell desvetllat, espai per a la música. A partir de dos quarts de vuit de la tarda, la Coral Sons i Trons escalfarà l’ambient per al concert de Còdol que, a partir de les vuit del vespre, oferirà les seves versions en català de Bob Dylan i d’altres grans del folk.

Acte seguit, sopar popular a càrrec d’Òlbia, aquesta cooperativa vilassarenca que aposta pel menjar de qualitat i proximitat. El concert de Sotabosc, Pdorretas i PD Histèrikes clouran les festivitats d’aquest sisè Anivartzari.

El casal popular Atzari, ubicat al vilassarenc passeig dels Pins, és un espai lligat a un projecte social, cultural i polític que pretén treballar des d’una perspectiva transformadora per l’alliberament nacional, social i de gènere dels Països Catalans, així com per la defensa i preservació del territori.