El casal popular Atzari celebra el sisè aniversari presentant el cartell de la Rierada

Aquest cap de setmana, el Casal Popular Atzari està d’enhorabona. Celebra el seu sisè aniversari amb un seguit de propostes i activitats per commemorar l’efemèride. Segurament, una de les més destacades, serà la presentació del cartell de la Rierada per aquesta propera Festa Major. Batejat com a Anivartzari engloba des de xerrades a concerts passant per un sopar popular. Els escenaris? Can Bisa, el propi casal i el passeig dels Pins.

Els actes comencen aquest divendres, a partir de dos quarts de vuit del vespre, amb una xerrada sobre la salut mental. Però serà dissabte quan comença el plat fort. La jornada arrencarà a les cinc de la tarda amb una assemblea oberta que donarà pas a la presentació del cartell de la Rierada per aquest 2018.

Amb el cartell desvetllat, espai per a la música. A partir de dos quarts de vuit de la tarda, la Coral Sons i Trons escalfarà l’ambient per al concert de Còdol que, a partir de les vuit del vespre, oferirà les seves versions en català de Bob Dylan i d’altres grans del folk.

Acte seguit, sopar popular a càrrec d’Òlbia, aquesta cooperativa vilassarenca que aposta pel menjar de qualitat i proximitat. El concert de Sotabosc, Pdorretas i PD Histèrikes clouran les festivitats d’aquest sisè Anivartzari.

El casal popular Atzari, ubicat al vilassarenc passeig dels Pins, és un espai lligat a un projecte social, cultural i polític que pretén treballar des d’una perspectiva transformadora per l’alliberament nacional, social i de gènere dels Països Catalans, així com per la defensa i preservació del territori.