Curs de coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic

Aquest 2018 el Servei d’Acollida Municipal de Vilassar de Mar torna a oferir els mòduls formatius establerts en la  llei d’acollida de les persones estrangeres immigrades i les retornades a Catalunya. El curs més proper en el temps serà el Curs de coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic, que es realitzarà entre el 14 de maig i l’11 de juny, concretament  en sessions de dues hores els dilluns i dimarts 14, 15, 22, 28, 29 de maig i 4, 5 i 11 de juny a la Biblioteca Ernest Lluch de 6 a 8 del vespre. El curs és gratuït.

El curs explicarà la realitat del territori a on han arribat ciutadans nouvinguts d’altres països o d’altres municipis del país, per tant s’expliquen continguts que tenen a veure amb els costums i la cultura catalana, l’ús i el funcionament dels serveis públics com ara l’educatiu, el sanitari, el teixit associatiu i els diferents àmbits de participació social a Vilassar de Mar

Pot fer el curs qualsevol persona interessada, de la nacionalitat que sigui, que faci poc temps que hagi arribat a Vilassar de Mar o que ja hi porti temps vivint però interessi ampliar el coneixement de la societat catalana i la seva realitat més propera.

Per inscriure’s,  cal trucar al Servei d’Acollida Municipal  al 93 754 05 00 o al 672 65 82 70 o enviar un email a  serveiacollida@vilassardemar.cat , amb les dades de contacte de la persona interessada.La inscripció es pot realitzar fins el dijous 10 de maig.