Babord debat sobre com defensar la sobirania alimentària

Impulsar el sector agrícola de Vilassar de Mar, garantir l’alimentació de proximitat i reduir l’impacte dels mercats són els eixos sobre els que gira la conferència Com defensar la sobirania alimentària? que se celebrarà aquest dijous, a partir de les 7 del vespre, a la sala Galbany. Forma part de la campanya Guanyem sobiranies; construïm la república dins dels municipis que impulsa Babord.

Des d’aquesta formació recorden que és fonamental aportar idees i solucions des dels municipis per ajudar a construir la república. La sobirania alimentària és una proposta fonamental per a Babord. I és que, per al regidor Pau Arona, Vilassar de Mar és un indret idoni per posar en solfa els tres eixos de la campanya.

Nani Moré, una cuinera especialitzada en el menjar ecològic, Yago Calbet, dinamitzador agroecològic i Pep Riera, pagès de Mataró i activista sindical i polític, explicaran la seva visió pràctica sobre el que significa la sobirania alimentària.

En el marc del projecte Guanyem sobiranies; construïm la república dins dels municipis que impulsa Babord es tractaran, de moment, quatre grans eixos. El primer aquest dijous sobre l’alimentació. Seguiran, en les properes setmanes, la sobirania econòmica, l’energètica, amb especial èmfasi en la gestió d’un bé preuat com l’aigua, i la d’igualtat de gènere.