Des del 7 de maig, obres d’urgència al Torrent del Porxo i al carrer Alsina

L’Ajuntament de Vilassar de Mar ha informat que el dilluns 7 de maig es tallarà al trànsit el Torrent del Porxo, entre el carrer Colom i carrer Alcalde Joan Batalla, per tal de realitzar unes obres d’urgència per reparar part de la claveguera d’aquest carrer. L’obra preveu en un inici la substitució d’un tros de la canonada del clavegueram entre Colom i Alcalde Joan Batalla i la neteja del tram que va des d’Alcalde Joan Batalla fins a la N-II, tot i que a mida que s’entri plenament en l’obra es veurà si s’ha de fer alguna actuació de més abast.

Per canalitzar el trànsit mentre duri l’actuació, la Policia Local ha previst el següent dispositiu: el carrer Sant Joaquim serà d’entrada i sortida per a veïns, el carrer Montcabrer serà sentit únic de baixada fins al carrer Alcalde Joan Batalla i el carrer Alcalde Joan Batalla, des del carrer Montcabrer fins Torrent del Porxo, invertirà el sentit actual i serà de sentit únic cap a Barcelona.

El dilluns 7 de maig també començarà la reparació d’urgència del forat que va aparèixer a la calçada del carrer Alsina, a l’altura del passatge de l’Estació, que segons els tècnics municipals també podria estar relacionat amb un problema amb el clavegueram de la zona. Amb motiu de l’obra, de durada aproximada d’un mes, el carrer Alsina, entre el Passatge de l’Estació i la Riera de Cabrils, estarà tallat al trànsit de vehicles i des del Passatge de l’Estació fins al carrer Cuba serà de doble sentit de circulació, només pels veïns.