Començarem repssantl’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats, el temps, el resum de premsa, les notícies destacades i sobretot el repàs a l’actualitat general després de la decisió de la Jutgessa Lamela, de l’Audiència Nacional d’enviar a presó als Consellers i Conselleres del Govern Català que ahir van declarar. Semblava que hi havia acord amb el Tribunal Suprem, que hores abans va donar un plaç d’una setmana a la Presidenta i la Mesa del Parlament de Catalunya, però finalment va decidir enviar-los a presó.

A les 11h tornarem a escoltar l’entrevista que li vam fer fa una setmana a en Jaume Camins. El nostre convidat l’any 1980 estava realitzant el servei militar. Quan portava quatre mesos, va viure una mala experiència que el va fer desertar. El 23 de febrer de 1981, just el dia en que Tejero va portar a terme el cop d’estat, en Jaume es va entregar. El van tancar a la presó durant nou mesos. Ara ho ha fet públic i ens ha explicat com ho va viure, què recorda i com de semblant tot el que està passant ara amb el procés d’independència.

A les 11h escoltarem l’espai de La XarxaFem Muntanya“, amb Josep Mª Cano parlem sempre d’excursions per fer en família, avui però, posem damunt la taula el fenòmen de l’envelliment, perquè mai és tard per fer salut a la muntanya.

Amb Hèctor Torreblanca fem la prèvia, parlem dels partits previstos dels diferents esports que es juguen a Vilassar de Mar.

Amb la vista posada a l’actualitat, però aportant com cada setmana a última hora, l’entreteniment musical enfilem el camí cap al cap de setmana.

Tot plegat en l’edició nº1078.