Comnce l’onzè mes de l’any després de la festa de la tardor, la Castanyada o Halloween, com ho preferiu. Començarem l’edició, repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats, el temps, el resum de premsa, i tota l’actualitat general, amb la vista posada en l’última hora del procés, molt atents amb la decisió del Tribunal Suprem que avui ha citat a declarar Carme Forcadell, Presidenta del Parlament de Catalunya, i la Mesa del Parlament, i de l’Audiència Nacional que ha citat per altra banda, als Consellers del Govern destiuïts pel Govern Central i que estan a Catalunya. El President Puigdemont i altres consellers i conselleres es troben a Brusel·les.

A les 11h arriba tertúlia jove, tertúlia que protagonitzen l’alumnat de 4t d’ESO dels instituts de Vilassar de Mar, el Vilatzara i Pere Ribot. Avui l’alumnat del Vilatzara farà la tertúlia sobre l’oci a Vilassar de Mar, què fan per divertir-se i què els hi agradaria tenir al nostre poble.

A les 11.30h arriben les estrenes, recomanacions, la cartellera i els protagonistes de la l’escena catalana. Amb Joana Hernández parlem de teatre.

A les 12h tornem a escoltar la secció de la setmana passada en la que Ariadna Coll ens parla de PNI (Psiconeuroinmunologia), i hàbits saludables. Avui parlem de l’amenorrea hipotalàmica, que és la retirada de la menstruació per fer esport de massa exigència o per estrès o per altres causes.

A les 12.30h entrem a la cuina del Dr. Productes. Cada setmana Jordi Jacas ens cuina varis plats amb un ingredient bàsic, tots els plats cuinats de manera saludable. Avui cuina de varies maneres cloïsses.

En la recta final, cap a les 12.45h arriba “Temps de terra“, on cada setmana parlem dels productes de temporada. Avui parlem a través de La Xarxa d’un producte que és de tot l’any però que malgrat moltes vegades es diu el contràri, té moltes propietats, va bé pel cor, i per altres aspectes, parlem de les olives.

Tot plegat en l’edició nº1077.