Avui  començarem com sempre repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i  Maresmel’agenda d’activitats , el resum de premsa escrita, el temps i el minut a minut del procés, les notícies destacades, etc.

A les 10.30h en l’entrevista del matí parlem amb la Núria Querol, responsable de Can Pocurull, que la setmana passada van guanyar el premi a la “Millor Botifarra del Perol Innovadora“, en un certamen celebrat a Girona.

Així invertim els primers 60 minuts.

A les 11h arriba la tertúlia dels avis i les àvies de la ràdio, on cada setmana parlen dels temes d’actualitat, les seves receptes de cuinapoesies, els articles esportius, etc. moderats durant 60 minuts per Joana Hernández.

A les 12h arriba l’espai “Emocions” de La Xarxa on cada setmana repassen els sentiments i les emocions que ens generen els fets de la nostra vida. Avui parlarem de la segona part de situacions que ens causen por o fins i tot pànic i que a vegades hi apliquem l’humor per ajudar-nos a combatre-les. L’exemple d’avui és amb l’ajuda d’una pel·lícula, “Aterriza como puedas“.

Ales 12.30h arriba el “Parlem en serie“, un espai de La Xarxa on repassem les sèries més emblemàtiques i de més èxit de la televisió.

Tot plegat en l’edició nº1079.