Després de la jornada de vaga general d’ahir en la que els treballadors de Vilassar Ràdio ens hi vem adherir, avui recuperem la normalitat en la graella i començarem l’edició, com cada primer dijous de mes, amb la visita de l’Oriol Contreras, responsable de l’OMICl’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor. amb Contreras avui parlem dels bons socials, què són i qui hi pot accedir.

Repassarem l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats, el temps, el resum de premsa, i tota l’actualitat general.

A les 11h arriba la tertúlia jove, tertúlia que avui protagonitzen l’alumnat de 4t d’ESO del Pere Ribot. Avui parlarem de les Xarxes Socials, les seva utilització, la seguretat etc. 

A les 11.30h arriben les estrenes, recomanacions, la cartellera i els protagonistes de la l’escena catalana. Amb Joana Hernández parlem de teatre.

A les 12h tornem a escoltar la secció de la setmana passada en la que Ariadna Coll ens parla de PNI (Psiconeuroinmunologia), i hàbits saludables.  Avui parlem de la amenorrea hipotalamica, quan la menstruació es retira temporalment per l’accés d’esport o per estrès.

A les 12.30h entrem a la cuina del Dr. Productes. Cada setmana Jordi Jacas ens cuina varis plats amb un ingredient bàsic, tots els plats cuinats de manera saludable.

En la recta final, cap a les 12.45h arriba “Temps de terra“, on cada setmana parlem dels productes de temporada. Avui parlem a través de La Xarxa dela caquis o palosantos.

Tot plegat en l’edició nº1080.