Començarem repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats, el temps, el resum de premsa, les notícies destacades i sobretot el repàs a l’actualitat general després de la decisió del Tribunal Suprem d’enviar a presó  a la Presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell fins que avui es faci efectiu el pagament de 150.000 , la resta de la Mesa del Parlament tenen una setmana per ingressar 25.000 de fiança.

A les 10.30h amb Hèctor Torreblanca fem la prèvia, parlem dels partits previstos dels diferents esports que es juguen a Vilassar de Mar.

A les 10.45h farem un especial “recomanacions literàries” amb la biblioteca de Vilassar de Mar. Avui Eneida Horta ens fa un especial novel·la negra coincidint amb el “Vilassar de Noir“, que comença avui i portarà fins diumenge al nostre poble el millor de la novel·la i films negres del país.

A les 11h tornarem a escoltar la “Tertúlia Política” que dimarts vam fer en directe amb els representants dels partits polítics de Vilassar de Mar, amb representació a l’Ajuntament. Amb ells vam tractar el moment polític que viu el país.

Avui excepcionalment el programa acabarà a les 12h.

Tot plegat en l’edició nº1081.