Començarem com sempre repassant la informació de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda, el temps, els recull de la premsa escrita, etc.

A les 10.10h passa per la ràdio per parlar de la seva imputació, i la de 711 alcaldes més, per donar suport al referèndum de l’1 d’octubre, Damià del Clot, Alcalde Vilassar de Mar.

A les 11h arriba l’estrena de la temporada de “Fem Muntanya” des de La Xarxa amb Josep Cano. L’espai que parla d’excursions per fer en família, aquesta setmana parla de la Burriac Atac, la cursa que organitza el Piri i que es va celebrar dissabte passat a Vilassar de Mar. Parla amb Jordi Lladó, director de la cursa que recordem, és la referència de les curses nocturnes que es fan al país.

A les 11h parlarem cada setmana, a partir de la setmana que ve de cinema amb Txema Lasaga, i a les 12h també a a partir de la setmana que ve, farem la prèvia dels partits i diferents esports que es juguen al nostre poble. Ens ho porta el responsable d’esports de la ràdio Hèctor Torreblanca.

Avui parlarem amb Albert Domènec, conductor de l’espai que estrenem aquesta temporada a Vilassar Ràdio, “El club dels bolats“, programa musical, d’entrevistes i inclusiu que compta en les seves files amb el vilassarenc Quim Llisorgas.

Tot plegat en l’edició nº1052.