Començarem com sempre repassant la informació de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda, el temps, els recull de la premsa escrita, etc.

A les 10.30h tornarem a escoltar l’entrevista que vam fer el divendres. Va passar per la ràdio per parlar de la seva imputació, i la de 711 alcaldes més, per donar suport al referèndum de l’1 d’octubreDamià del ClotAlcalde Vilassar de Mar.

També escoltarem de nou la secció amb la qual va estrenar temporada Oriol Contreras, responsable de l’OMIC, l’oficina d’informació municipal d’informació al consumidor. Vam presentar els objectius de la temporada en la que cada primer dijous de mes parlarem de consum.

A les 11h arriba l’espai d’entrevistes de La Xarxa, “Un per un” en la que parlem de persones més o menys anònimes i que han portat a terme alguna activitat que les ha portat a ser actualitat. El cas d’avui Viviana Rivero, una argentina que va escriure una novel·la quasi per ella, i que es va convertir en un best seller, “La mágia de la vida“.

A les 11.30h arriba “L’aigua clara” l’espai d’actualitat de La Xarxa que avui parla de pacients que ajuden a altres pacients en una prova que s’està fent a alguns hospitals catalans.

A les 12h arriba “Biodiversitat“, l’espai de La Xarxa amb Manel Ramon, que parla de natura. Avui des del Parc Natural del Delta de l’Ebre ens parlen d’ocells estranys.

Tot pleat en l’edició nº1053.