Començarem com sempre repassant la informació de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda, el temps, els recull de la premsa escrita, etc.

A les 10.30h comença temporada també Oriol Contreras, responsable de l’OMIC, l’oficina d’informació municipal d’informació al consumidor. Presentarem els objectius de la temporada en la que cada primer dijous de mes parlarem de consum.

A les 11h cada dijous tindrem una de les novetats de la temporada, la tertúlia amb els nois i noies de 4t d’ESO dels instituts de Vilassar de Mar, el Vilatzara i el Pere Ribot. Aquesta tertúlia començarà el mes d’octubre. Precisament els alumnes dels instituts han tornat avui a les aules, de fet els de primer d’ESO, ahir i abans d’ahir ja van passar algjna hora a l’aula, per recollir material i horaris, però avui els 790 del Vilatzara i els 520 del Pere Ribot, des de 1r d’ESO i fins a 2n de Batxillerat, tornen a les aules i les directores dels dos instituts Maravillas García i Marta Pons passen pel programa per parlar de l’inici de curs.

A les 11.30h parlem una temporada més de teatre, amb Joana Hernández parlem de la cartellera, estrenes, recomanacions, etc. També passen els protagonistes de l’escena catalana. Avui el convidat es el mag Jorge Blass que està fent temporada a la capital catalana.

A les 12h estrenem també temporada amb Ariadna Coll, la nostra especialista en PNI, hàbits saludables. Avui parlem de la paleodièta.

A les 12.30h entrem de nou a la cuina de Jordi Jacas, el Dr. Productes, amb ell sempre cuinem un aliment de diverses maneres, totes elles saludables. Avui farem un “magret d’ànec“,des de La Xarxa.

A les 12.45h estrenem secció també des de La Xarxa, arriba “Temps de terra“, en la que parlem de quins són els aliments de temporada, ara que precisament es troba de tot durant tot l’any.

Tot plegat en l’edició nº1051.