Dissabte 25 d’abril a 13h, emissió per Vilassar Ràdio de la sessió del mític dj David Oleart en homenatge a les discoteques eïvissenques Pachá, Lio, Bora Bora i I do Ibiza

Dissabte 25 d’abril a partir de la 1 de la tarda Vilassar Ràdio emetrà la sessió discotequera que realitzarà i protagonitzarà el mític dj David Oleart a través del seu canal de facebook des del seu domicili, ubicat a Eïvissa (Illes Balears). Aquesta sessió s’enmarca en el conjunt de sessions que està realitzant des de fa algunes setmanes en les quals rememora les discoteques on ha estat punxant des de fa quaranta anys. Fins ara ha realitzant sessions amb la música que punxava a  Qu4attro, Chasis, Concor, Area i She (ubicada a Vilassar de Mar). La sessió d’aquest 25 d’abril estarà dedicada a retre homenatge a les discoteques d’Eïvissa on ha treballat: Pachá, Lio, Bora Bora i I do Ibiza i se centrarà en els estils deep house, house i techno house.

 

Dissabte passat  841 persones es van connectar a l’emissió on line de Vilassar Ràdio per escoltar la Festa Qu4attro, a les quals cal afegir, per una banda, les 800 persones que van connectar-se directament al Facebook Live d’Oleart i, per altra banda, l’audiència que va seguir la sessió pel dial 98.1 de Vilassar Ràdio a freqüència modulada des de tot el Maresme.

 

No et perdis, per tant la sessió discotequera que protagonitarà David Oleart aquest dissabte a les 13h. Si estàs al Maresme, recorda que pots escoltar-la per FM (98.1) i per la pàgina web vilassarradio.cat. Si estàs fora del Maresme,només podràs escoltar Vilassar Ràdio per Internet, al nostre web vilassarradio.cat. També trobaràs Vilassar Ràdio en les aplicacions de ràdio per a telefonia mòbil com:Tune In i d’altres, i en l’aplicació de Vilassar de Mar per a telefonia mòbil.