Dades sobre coronavirus corresponents al districte Barcelonès Nord-Maresme, al qual pertany l’ABS de Vilassar de Mar-Cabrera i dades a l’ Hospital de Mataró 24-04-2020

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya publica a la seva pàgina web i xarxes socials  dades sobre el coronavirus SARS-CoV-2 per regions sanitàries, sectors sanitaris i àrees bàsiques de salut.

Per al districte sanitàri del Barcelonès Nord i Maresme, al qual pertany`l’Àrea Bàsica de Salut de Vilassar de Mar-Cabrera de Mar dóna com a xifra ahir dijous 23 d’abril a la nit un total de 4.611 casos positius confirmats amb prova diagnòstica. El Departament de Salut informa que les dades són de persones a les quals se’ls ha fet la prova per PCR i test ràpid.

Pel que fa a l’Àrea Bàsica de Salut de Vilassar de Mar-Cabrera de Mar, que engloba les dues poblacions, dóna com a xifra un total de 103 casos positius confirmats amb prova diagnòstica.

Per altra banda, des de l’Hospital de Mataró informen aquest divendres 24 d’abril que les persones que tenen ingressades per coronavirus són 129 (3 menys que ahir)  , de les quals  14 (igual que ahir)  es troben a la Unitat de Cures Intensives.

Les persones que han mort a aquest hospital pel COVID 19 són fins ara  100 (3 més  que ahir).

Hi ha 139 professionals del Consorci Sanitari del Maresme en situació d’aillament (18 més que ahir).

Pel que fa als pacients afectats pel COVID 19 que han estat donats d’alta des de l’inici de la pandèmia  en aquest hospital són 314 (18 més que ahir).