Dimecres i dijous, 23 i 24 de juliol, tractament fitosanitari de l’arbrat

Aquest dimecres 23 i el dijous 24 de juliol, a partir de les 22 hores i fins a les 6 del matí, la Regidoria de Medi Ambient, a través de l’empresa Alemany, farà el tractament fitosanitari de l’arbrat de Vilassar de Mar, una mesura necessària per a la salut dels arbres, que permet combatre les plagues i les possibles malalties que puguin tenir.
Aquests són els carrers on es realitzarà el tractament, tot i que enguany es farà només en els trams que siguin necessaris. Alhora en el carrer del Progrés i Mare Coromina es farà una prova pilot de tractament biològic.

23 de juliol: av. Arquitecte Eduard Ferrés, carretera d’Argentona, Narcís Monturiol, Riera d’en Cintet, Cristòfor Colom, Santa Rosa de Lima, Santa Eulàlia, pl. Joan Monjo, Santa Eugènia, Santa Maria, Enric Granados, Mn. Pere Ribot, Maria Vidal, Montserrat, av. Lluís Companys, Jeroni Anyé, Concepció, Alsina, Sant Artur, Mn. Joan Rebull, Via Octaviana i Parc de la Bòbila.

24 de juliol: pl. Carles Trias, Manuel Roca, Jeroni Marsal, Lluís Jover, Lluís Guardiola i pl. Josep Tarradellas.

Des de l’Ajuntament es recorda que els productes que s’utilitzen en el tractament estan autoritzats pel Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient i es fan les següents recomanacions al veïnat dels carrers que rebran el tractament:

  • No entrar a la zona tractada durant l’aplicació.
  • Mantenir les finestres i portes tancades.
  • No deixar animals domèstics, menjar ni roba als balcons o terrasses.