Començarem repassant la informació de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats previstes al nostre poble de cara avui i els propers dies, el temps, les notícies destacades, la música del record etc.

A les 10.45h arriba l’espai d’economia familiar i domèstica de La Xarxa, “Cinc cèntims“, on entrevisten a Juan Prim, cofundador  de “correYvuela“, el primer chatbot espanyol 100% automàtic, on s’ofereix comprar bitllets d’avió de manera ràpida, a través d’aplicacions com WhatsApp, Telegram,Facebook o SMS.

Amb tot invertim els primers 60 minuts.

A les 11h, com cada dimecres, els conjurs, horòscops, rituals, les vostres consultes, amb Paquita Bruixa.

A les 11.30h arriba l’espai de La XarxaFem salut” on es parlarà de malalties minoritàries, malalties de gran complexitat.

A les 12h arriben les recomanacions literàries des de la Biblioteca Municipal, diferents gèneres i estils, avui amb Sol Teixidó.

A les 12.30h escoltem l’espai de “Biodiversitat” de La XarxaManel Ramon, des d’Amposta Ràdio, la setmana passada parlava amb Paolo Castro, vicepresident de la Federació Europarc, aquesta setmana parla amb Javier Puertas, tècnic de l’oficina Europarc Espanya, parlen del Dia Europeu dels Parcs, i de com canvia el clima i com canvien els parcs.

Amb l’entreteniment musical arribem al final del programa d’avui.

Tot pelgat en l’edició nº1032.