Começarem la primera edició del mes de juny, amb la visita mensual del responsable de l’OMIC (Oficina Municipal d’Informació al Consumidor) Oriol Contreras. Com cada primer dijous de mes ens visita per parlar de consum i avui parlem de nou de les clàusules sòl i del retorn de rebuts.

Seguirem repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats previstes de cara els propers dies, el temps, les notícies destacades, la música del record, etc.

Així invertim els primers 60 minuts.

A les 11h arriba el “parlant de sexe” on la sexòloga del programa MirexBlood ens parla de temes relacionats amb la sexualitat i la parella.

A les 11.30h hauríem d’anar al teatre, de la mà de Joana Hernández , però avui la conductora de la secció no pot estar amb noslatres i el que farem és escoltar la secció de La Xarxa “Fem Salut”.

A les 12h Ariadna Coll ens parla d’hàbits saludables. Parlem de PNI, de la psiconeuroimmonologia, com sempre amb exercici i una alimentació saludable. Aquesta setmana parlem del cafè, aquelles begudes que tothom hauria de prendre però amb mesura.

A les 12.30h entrarem a la cuina del Dr. Productes. Jordi Jacas com sempre, a través de La Xarxa, ens cuina un plat de varies maneres i sempre de manera saludable. Aquesta setmana cuina musclos.

A les 12.45h arriba “L’aigua clara“, l’espai d’actualitat de La Xarxa on avui parlaran de l’Agència Catalana de Catalunya, amb els periodistes Ferran Casas i Roger Tugas, autors del llibre “I tot això com es paga? Cent claus per entendre la Hisenda catalana“.

Tot plegat en l’edició nº1033.