Començarem repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats previstes, les notícies destacades del dia, el temps, la música del record, etc.

A les 10.30h en l’entrevista del matí passa per la ràdio l’actriu de Vilassar de Mar, Maria Torras, que ara mateix està immersa en un espectacle musical de la cartellera barcelonina, amb Singing Talent Show, al Teatre Gaudí.

A les 11h arriba la tertúlia amb els avis i les àvies de la ràdio que com cada dimarts ens parlen de l’actualitat, les receptes de cuina, les seves poesies, articles esportius, etc.

A les 12h en l’entrevista de La Xarxa, passa pels estudis Alfons Perona, advocat expert en temes de trànsit. Perona assegura que “Si volem unes ciutats amb un nivell de qualitat per conviure i viure s’han de fer canvis en la mobilitat. No és únicament una qüestió de xifres o de traslladar models. S’ha d’analitzar el model de ciutat i la manera d’entendre la mobilitat”. També reclama més informació a l’hora d’imposar canvis en mobilitat urbana. “Fa falta una visió més humanística de la mobilitat. S’ha de donar molta informació perquè a vegades s’imposen mesures sense que la població en sàpiga res i a vegades això genera rebuig”.

Tot plegat en l’edició nº1031.