Começarem repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats previstes de cara els propers dies, el temps, les notícies destacades, la música del record, etc.

Així invertim els primers 60 minuts.

A les 11h arriba el “parlant de sexe” on la sexòloga del programa MirexBlood ens parla de temes relacionats amb la sexualitat i la parella.

A les 11.30h hauríem d’anar al teatre, de la mà de Joana Hernández , però avui la conductora de la secció no pot estar amb noslatres i el que farem és escoltar la secció de La Xarxa “Fem Salut” en el que expliquen com i perquè deixar de fumar.

A les 12h Ariadna Coll ens parla d’hàbits saludables. Parlem de PNI, de la psiconeuroimmonologia, com sempre amb exercici i una alimentació saludable. Aquesta setmana parlem del cafè, aquelles begudes que tothom hauria de prendre però amb mesura.

A les 12.30h entrarem a la cuina del Dr. Productes. Jordi Jacas com sempre, a través de La Xarxa, ens cuina un plat de varies maneres i sempre de manera saludable. Aquesta setmana cuina el amb deliciosos escamarlans.

A les 12.45h arriba “L’aigua clara“, l’espai d’actualitat de La Xarxa

Tot plegat en l’edició nº1030.