Començarem el programa d’avui repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats, les notícies destacades, la música del record etc.

A les 10.30h passa per la ràdio el periodista català Antoni Bassas que acaba de publicar el llibre “Bon dia, són les vuit“, en el qual explica, bàsicament, el seu pas pel programa de Catalunya Ràdio i en qual va superar totes les expectatives i objectius marcats. Ens visita a la ràdio just el dia en que farà una conferència a l’Ateneu, convidat per l’Aula d’Extensió Universitària de Vilassar de Mar.

Així invertim els primers 60 minuts de l’edició.

Avui no podem comptar amb els conjurs, els somnis, els horòscops, les vostres consultes, tot plegat amb Paquita Bruixa. serà fins dimecres que ve.

A les 11h en la segona entrevista del matí passa per la ràdio l’entrenador vilassarenc, Rubi. Acaba d’aconseguir un ascens històric amb la SD Huesca a primera divisió. Ara que ha anunciat que deixarà el club aragonès té diverses ofertes damunt la taula per entrenar la temporada que ve. La que més es parla és la que li ha fet arribar el RCE Espanyol. En parlem amb ell.

A les 11.30h arriba l’espai “Cyberseguretat” de La XarxaBruno Pérez ens parla d’internet, les xarxes socials, els contactes digitals i molts aspectes de la nostra vida que passen avui en dia per les pantalles dels ordinadors, les tauletes i els telèfons mòbils. Tot això ens porta avantatges de comoditat, però moltes vegades va en detriment de la seguretat.

A les 12h arriben les recomanacions literàries des de la biblioteca municipal.

A les 12.30h arriba l’espai d’economia familiar i domèstica de La Xarxa, “Cinc cèntims“.

Tot plegat en l’edició nº1159.