Començarem repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats, el temps, el resum de premsa, i tota l’actualitat general.

A les 10.30h en l’entrevista del matí, passa per la ràdio el regidor d’urbanisme Àngel Font, per parlar de la imlantació de les noves zones verdes per residents durants els caps de setmana de juliol i agost en alguns punts del poble i que ha generat força dubtes.

Invertirem així els primers 60 minuts.

A les 11h arriba la tertúlia jove, tertúlia que protagonitzen l’alumnat de 4t d’ESO, dels dos instituts de Vilassar. Avui ens visiten de l’Institut Pere Ribot. Amb ells parlem de l’experimentació científica amb animals.

A les 11.30h arriba la cartellera, les estrenes, les recomanacions i les entrevistes als protagonistes de l’escena catalana. Parlem de teatre amb Joana Hernández,

A les 12h arriba la nostra especialista en hàbits saludables i PNI (Psiconeuroinmonulogia) l’Ariadna Coll ens acompanya una setmana més amb bons consells de salut.

Seguidament cap a les 12.30h entrarem a la cuina del Dr. Productes, des d’on el cuiner Jordi Jacas des de La Xarxa, ens cuina un ingredient de diferents maneres, totes elles saludables.

Amb la secció “Temps de Terra” de La Xarxa, parlem de productes de temporada. Avui ens parlen dels preusde mercat.

Tot plegat en l’edició nº1160.