Començarem, després d’uns díes d’absència, repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats, el temps, el resum de premsa, i tota l’actualitat general.

Abans però i com cada primer dijous de mes passa per la ràdio per parlar de consum, el responsable de l’OMIC (Oficina Municipal d’Informació al Consumidor), Oriol Contreras.

A les 10.30h en l’entrevista del matí, passa per la ràdio la directora de l’Aula de Música de Vilasar de Mar, Meritxell Vinaixa per explicar-nos els concerts i activitats previstos per aquest final de curs.

Invertirem així els primers 60 minuts.

A les 11h arriba la tertúlia jove, tertúlia que protagonitzen l’alumnat de 4t d’ESO, dels dos instituts de Vilassar. Avui ens visiten de l’Institut Pere Ribot.

A les 11.30h arriba la cartellera, les estrenes, les recomanacions i les entrevistes als protagonistes de l’escena catalana. Parlem de teatre amb Joana Hernández.

A les 12h arriba la nostra especialista en hàbits saludables i PNI (Psiconeuroinmonulogia) l’Ariadna Coll ens acompanya una setmana més amb bons consells de salut.

Avui no escoltarem ni el “Dr. Productes” ni “Temps de terra“. A les 12.15h ens visita a la ràdio el cantant mataroní, Joan Lorente, que ha estat en vàries formacions, últimament amb “Leds“, però que avui ens ve a presentar el seu primer treball en solitariPunt de partida” del qual ens interpretarà alguna cançó en directe.

Tot plegat en l’edició nº1161.