Començarem l’edició d’avui com sempre repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats, el temps, el resum de premsa, les notícies destacades, la música del record, etc.

A les 10.30 h en l’entrevista del matí passa per la ràdio Maravillas García que després de molts anys al món de l’ensenyament i també com a directora de l’Institut Vilatzara, ha anunciat que el 30 de juny deixarà el càrrec i es jubilarà. El nou director de l’institut serà l’actual cap d’estudis, el vilassarenc Marc Vilanova.

A les 11 h arriba un any més la tertúlia amb els avis i àvies de la ràdio, per parlar de l’actualitat, les receptes de cuina, les seves poesies i articles esportius, etc. moderats per Joana Hernández.

A les 12 h tornem a escoltar l’entrevista que fèiem a diferents nois i noies del Pere Ribot i que han preparat de dalt a baix una campanya de donació de sang al mateix institut per demà. Ens van visitar el divendres passat, avui la tronem a escoltar.

A les 12.30 h avui una mica més tard del que és habitual, escoltarem l’espai “Emocions“, de La Xarxa. La secció que parla d’aspectes de la vida, des de punt de vista de les emocions i amb buscant una pel·lícula que se’n puguin veure’n exemples.

L’espai de La Xarxa “Parlem en serie“, on les sèries de televisió prenen el protagonisme, l’escoltarem en la recta final de l’edició, a les 12.30h.

Tot plegat en l’edició nº1162.