Començarem l’edició d’avui com sempre repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats, el temps, el resum de premsa, les notícies destacades, la música del record, etc.

A les 10.30 h en l’entrevista del matí parlem amb l’alumnat que ha format part del Projecte Horitzó durant aquest curs. Nois i noies del Pere Ribot i el Vilatzara que han fet un tastet del món laboral per intentar engrescar-los a seguir a les aules estudiant allò que els hi agrada.

A les 11 h arriba un any més la tertúlia amb els avis i àvies de la ràdio, per parlar de l’actualitat, les receptes de cuina, les seves poesies i articles esportius, etc. moderats per Joana Hernández.

A les 12 h tornem a escoltar l’entrevista que fèiem a diferents nois i noies del Pere Ribot i que han preparat de dalt a baix una campanya de donació de sang al mateix institut per demà. Ens van visitar el divendres passat, avui la tronem a escoltar.

A les 12.30 h avui una mica més tard del que és habitual, escoltarem l’espai “Emocions“, de La Xarxa. La secció que parla d’aspectes de la vida, des de punt de vista de les emocions i amb buscant una pel·lícula que se’n puguin veure’n exemples.

L’espai de La Xarxa “Parlem en serie“, on les sèries de televisió prenen el protagonisme, l’escoltarem en la recta final de l’edició, a les 12.30h.

Tot plegat en l’edició nº1158.