Començarem repassant la informació de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, el resum de premsa, el tempsl’agenda d’activitats previstes a Vilassar de Mar, etc.

A les 10.30h passa per la ràdio la regidora de joventut de Vilassar de Mar Montse Gual per parlar de de l’Off Zero. Amb l’objectiu de mostrar el talent de les persones joves i oferir les primeres oportunitats professionals, es crea el OFF-Zero, un preludi de la Plataforma Zero amb una temàtica concreta, el teatre al carrer. En parlenm en directe.

Així invertim els primers 60 minuts.

A les 11h passen per la ràdio Mònica Sola i en Sahidcol·laboradors un any més de la cursa solidària de 800 km, La Tranpirenàica Avui amb ells coneixerem en què consisteix.

A les 11.30h arriba una altra entrevista, en aquest cas passen per la ràdio  una representació de l’alumnat de l’Institut Pere Ribot, que dins la matèria de biologia, han coordinat i organitzat una campanya de donació de sang, amb el Banc de Sang i Teixits, per aquest dimecres 30 de maig a la tarda, al mateix institut.

A les 12h passen diferents representants de l’Aula d’Extensió Universitària de Vilassar a parlar de la propera conferència que portarà fins a Vilassar de Mar a Antoni Bassas. aquesta havia de ser la primera xerrada, amb la que s’havia d’inaugurar l’aula a Vilassar, però l’activitat política no ho va permetre en els seu moment. La setmana que ve, sí però, que ens visitarà el periodista.

Tot plegat en l’edició nº1157.