Dijous 18 de gener, ple ordinari

Aquest dijous 18 de gener hi haurà sessió plenària ordinària, a les 8 del vespre, a l’Ajuntament de Vilassar de Mar. Consta de sis punts en l’ordre del dia, entre els quals hi ha tres mocions no resolutives, La sessió serà retransmesa en directe per Vilassar Ràdio (98.1 FM i www.vilassarradio.cat) i divendres l’espai “Crònica” n’oferirà el resum amb balanç global de la sessió per part de govern i oposició.

 

Ordre del dia:

 

0.1 Decrets d’alcaldia

 

 
I PART RESOLUTIVA
1. Aprovació del conveni de col•laboració econòmica entre el Consell Comarcal del Maresme i l’Ajuntament de Vilassar de Mar per a la gestió del Servei d’Acollida de Vilassar de Mar per a l’any 2018.

 

II PART DE CONTROL
1. Moció no resolutiva, presentada pel grup municipal de Vilassar de Mar sí que pot/sí puede, per instar l’alcalde que iniciï les actuacions perquè s’estudiï la possibilitat d’implementar la mesura de cobertes verdes en edificis de titularitat municipal.
2. Moció no resolutiva, presentada pel grup municipal de Babord-CUP-PA, per a la prohibició de les pistoles elèctriques “Taser” a Vilassar de Mar.
3. Moció no resolutiva, presentada pel grup municipal de Ciutadans, de rebuig a l’augment de les tarifes i a l’actual sistema de finançament del transport públic en la regió metropolitana de Barcelona i municipis gestionats per l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM)
4. Precs i preguntes