Diàleg sobre “Transició ecològica i reptes del sector primari al món local”

Aquest divendres a 2/4 de 7 de la tarda tindrà lloc a la Biblioteca Municipal Ernest Lluch una nova sessió del cicle “Diàlegs”, organitzat per la Fundació Ernest Lluch.En aquest cas, tractarà sobre “Transició ecològica i reptes del sector primari al món local”.

Ferriol Sòria, director de la Fundació Ernest Lluch, ha recordat que amb el canvi climàtic el sector primari està tenint una sèrie de transformacions, en l’ambit de la producció i la distribució, entre d’altres, sobre les quals es vol reflexionar.

Intervindran Mercè Martínez, presidenta del Mercat de Flor i Planta de Vilassar de Mar i Francesc Reguant, director de l’Observatori d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes (OBEAlimentària).

Al final del Diàleg, s’obrirà el torn de preguntes per al públic assistent.

Esteve Oroval, catedràtic d’economia i coordinador del cicle, ha explicat que, a nivell mundial, l’ecosistema natural del planeta s’està destrossant degut a l’activitat humana i ha subratllat que cal reflexionar, entre altres qüestions, sobre l’activitat agrícola, els reptes que té el sector primari en el futur i la necessitat de preservació de l’ecosistema natural.

Escolta l’entrevista a Oroval aquest dijous a “Parlant de tot”:

L’acte compta amb el suport de l’Ajuntament.