‘Crònica’ del 15.02.2022

Aquest dijous, retransmissió del ple, a les 19h  

Primera plenària de l’any presencial. Aquest dijous, en directe per Vilassar ràdio i pel canal de Youtube de l’Ajuntament, pots seguir, a partir de les set del vespre, el ple de l’Ajuntament, que consta de dotze punts.Recorda que aquest divendres, just després d’aquest informatiu, t’oferirem un ampli resum de la sessió en el nostre programa “Les Veus del Ple”.

Aquesta tarda, xerrada organitzada per Aula d’Extensió Universitària

Des les 6 de la tarda, a la Sala Carrau, conferència organitzada per Aula d’Extensió Universitària de Vilassar de Mar. Porta per títol L’asil confinat: la recerca de refugi en temps de pandèmia, a càrrec de Blanca Garcés. La conferenciant ha explicat que l’objectiu de la xerrada és reflexionar sobre què ha passat amb les persones que busquen refugi en el context mundial de pandèmia per coronavirus en què ens trobem.

Activitats de Carnestoltes a Vilassar de Mar

Carnaval de mínims; però Carnaval al cap i a la fi. El Carnestoltes arriba a Vilassar de Mar recuperant els elements tradicionals d’altres anys; això sí, a excepció de la tradicional Rua que no es farà enguany per les restriccions sanitàries. Se substituirà per un ball de disfresses amenitzat pel grup de versions The Covers Band. Compte, perquè hi haurà sorpreses.

Unai Jiménez, convocat a la selecció catalana sub 12

Dia molt especial avui per a Unai Jiménez, jugador de l’AlevÍ B de la Unió Esportiva Vilassar de Mar, que va convocat a la selecció catalana sub 12

Activitats de Carnestoltes a Mataró

El Parc Central esdevé, enguany, l’epicentre del Carnestoltes de Mataró. Un Carnaval, el de la capital de la nostra comarca, que recupera els seus elements més característics: els tres balls, la Rua i el Dimecres de Cendra. Tot començarà el dijous gras, el 24 de febrer

Escolta l’informatiu en aquest enllaç