‘Crònica’ del 16.02.2022

Treballs de restauració a la Casa Carme Rovira

La pots veure en vistes guiades gratuïtes dominicals o, també, des del Passeig Marítim de Vilassar de Mar tot prenent el sol o fent exercici. La Casa Museu Carme Rovira s’està rentant la cara. Per evitar la degradació de les pintures, que són (moltes) a la façana s’ha començat a treballar per netejar-les, consolidar-les i restaurar-les. Se n’encarrega el Museu Municipal del nostre municipi de la mà de la restauradora Jennifer Ruiz.

Aquest divendres, presentació de “La cova de les llegendes” d’Imma Romeu

“La cova de les llegendes” és la primera novel·la de l’escriptora vilassarenca Imma Romeu. Ha estat editada recentment per Voliana Edicions i es presenta, demà passat divendres, a la Biblioteca; a partir de dos quarts de 8 del vespre. Romeu se sent molt satisfet d’aquesta aventura literària que ens convida a viatjar en el temps.

Aquest dijous, retransmissió del ple, a les 19h
Primera plenària de l’any presencial. Demà, en directe per Vilassar Ràdio (al 98.1 de la FM), per vilassarradio.cat i, també, pel canal de Youtube de l’Ajuntament, pots seguir, a partir de les set del vespre, el Ple de l’Ajuntament. Recorda que aquest divendres, just després d’aquest informatiu, t’oferirem una ampli resum de la sessió en el nostre programa Les Veus del Ple. Ara et desgranem l’ordre del dia.

Des del 7 de març els trens no s’aturaran a Ocata per obres en aquesta estació  

Compte, tant si condueixes, habitualment, per la carretera N-II com si ets persona usuària de Rodalies. Has de saber que el dilluns 7 de març, començaran les obres per remodelar l’estació de tren de la Línia R1 d’Ocata i fer-la accessible. Això vol dir que, durant aproximadament un any, els trens no s’aturaran en aquest baixador i quedarà inhàbil, també, el pas soterrani que dona accés a la platja.

Escolta l’informatiu en aquest enllaç