‘Crònica’ del 17.02.2022

Hospital de Mataró ja permet les visites als pacients ingressats

Atenció perquè, l’Hospital de Mataró ja permet les visites als pacients ingressats. Relaxant, doncs, el centre sanitari de referència de la nostra comarca, les restriccions que va implantar el desembre passat quan, arran de la violència de la sisena onada del coronavirus, l’Hospital es va tornar a blindar.

El nombre de persones ocupades empadronades a Vilassar de Mar se situa en les 9.058

El nombre de persones ocupades empadronades a Vilassar de Mar se situa en les 9.058, de les quals 4.541 homes i 4.517 dones, el que suposa un descens de l’1’22 % en relació al mes anterior i un increment del 1’71% en termes interanuals. Al conjunt del Maresme, el nombre de persones ocupades empadronades se situa en les 188.284, el que suposa un descens del 0’67 % en relació al desembre i un increment del 3,33% en termes interanuals.

Aquest dissabte, presentació de “Desaparecido” de Mar Rubio 

Aquest dissabte, a les 12 del migdia i a la Biblioteca de Vilassar de Mar presentació del llibre “Desaparecido“, de Mar Rubio . L’escriptora va decidir escriure’l arran d’un somni que va tenir: que desapareixia el seu fill, el buscava desesperadament i quan el va trobar no estava sol. La novel·la està ambientada a Astúries, en uns paratges naturals que coneix molt bé.

Aquesta tarda, retransmissió de la sessió plenària des de les 19h

Primera plenària de l’any presencial. Avui, en directe per Vilassar Radio (al 98.1 de la FM), per vilassarradio.cat i, també, pel canal de Youtube de l’Ajuntament, podràs seguir, a partir de les set del vespre, el Ple de l’Ajuntament. Recorda que demà hi haurà un ampli resum de la sessió en el nostre programa “Les Veus del Ple”, amb el banaç de la sessió per part de govern i oposició.

Preinscripció per al curs 2022-2023

Atenció a la preinscripció del curs 2022-2023. Les sol·licituds, per a infantil i primària, s’han de presentar del 7 al 21 de març; pel que fa a l’ESO; educació secundària obligatòria, el període va del 9 al 21 de març. En canvi, les preinscripcions per al Batxillerat s’hauran de fer entre el 20 i el 26 d’abril. Els centres escolars de Vilassar de Mar organitzen les jornades de portes obertes. Per la situació de pandèmia, les visites seran presencials, amb grups reduïts, i, també, virtuals. Cada centre ha triat dues dates.

Escolta l’informatiu sencer en aquest enllaç