‘Crònica’ del 14.02.2022

Sisena trobada del Consell d’Infants 

A la platja. La sisena trobada del Consell d’Infants de Vilassar de Mar, celebrada dijous passat, va voler trepitjar el terreny. Amb la seva voluntat de treballar en els objectius de Desenvolupament Sostenible, els 17 consellers i conselleres participants, de 5è i 6è de primària de totes les escoles de Vilassar de Mar i, també, del Tucutuc, van van explorar l’entorn marítim del nostre municipi

Properes activitats d’Àula d’Extensió Universitària

Classes, conferències, sortides, monogràfics… l’Aula d’extensió Universitària de Vilassar de Mar encara el segon trimestre del curs. Agafa l’agenda i apunta. El president de l’entitat, Sep Labarta i Miriam González ens desgranen, ens detallen, a continuació el menú per a les properes acrtivitats previstes

Activitats de Carnestoltes

Carnaval de mínims; però Carnaval al cap i a la fi. El Carnestoltes arriba a Vilassar de Mar recuperant els elements tradicionals d’altres anys; això sí, a excepció de la tradicional Rua que no es farà enguany per les restriccions sanitàries. Se substituirà per un ball de disfresses amenitzat pel grup de versions The Covers Band. Compte, perquè hi haurà sorpreses.

L’app VdM es renova i estrena imatge

Rècord d’usuaris nous en un any. L’aplicació gratuïta de Vilassar de Mar, que es renova i estrena imatge, està sent, cada cop, més emprada per vilassarencs i vilassarenques. Bàsicament, hi cerquen informació i l’usen, molt, també per comprar entrades. L’app, compatible amb dispositius Androide i iphone,  és activa des de 2014.

UE Vilassar – San Cristóbal

Segona derrota consecutiva i segona, també, al Xevi Ramon en el que portem de temporada. La Unió Esportiva Vilassar va perdre, ahir, per la mínima (0-1) davant el Centre Parroquial San Cristóbal tot i que els blanc-i-vermells conserven el desè lloc a la taula de la Tercera Reial Federació. La setmana vinent, a Santa Coloma per enfrontar-se a la Grama.

Marc Garcia Torres presenta “Bosc tenebrós” a Alterarte

L’artista Marc Garcia Torres presenta l’exposició “Bosc tenebrós” durant tot aquest mes de febrer a Alterarte, del Centre de Formació i Prevenció, al carrer Jaume Ibran, 10 de Mataró. Es tracta de la primera exposició d’aquest artista, que utilitza la tècnica de fressat sobre fusta i pintura. Són una catorzena d’obres, que tracten sobre paisatges de la natura i objectes del dia a dia.

Escolteu l’ informatiu en aquest enllaç