‘Crònica’ de l’11.02.2022

Escoles i instituts de VdM expressen la seva sorpresa davant l’anunci d’avançament de l’inici del curs 2022/2023 

Se’n van assabentar com tu i com jo. Pràcticament per la premsa i cinc minuts abans de l’anunci oficial del departament en el qual s’anunciaven canvis significatius importants per al proper curs 2022-2023. Les classes començaran el dilluns dia 5 de setembre per als alumnes d’educació infantil i primària, amb jornada reduïda tot el mes. En el cas dels cursos de l’ESO, batxillerat i formació professional, les classes començaran el dimecres dia 7 de setembre. Agafem la motxilla i prenem apunts als diferents centres educatius de Vilassar de Mar. Des del nostre informatiu recollim què pensen els directors i directores dels col·legis i instituts en els quals van els nostres fills i filles.

Activitats de Carnaval
Carnaval de mínims; però Carnaval al cap i a la fi. El Carnestoltes arriba a Vilassar de Mar recuperant els elements tradicionals d’altres anys; això sí, a excepció de la tradicional Rua que no es farà enguany per les restriccions sanitàries. Se substituirà per un ball de disfresses amenitzat pel grup de versions The Covers Band. Compte, perquè hi haurà sorpreses.

Es reobre oci nocturn
Avui es restableix l’oci nocturn després de dos anys molt difícils per aquest sector. Això sí, mascareta obligatòria a l’interior dels locals. En parlem Bep Domínguez, gerent de Bardemar.

Treballs de poda dels plàtans del carrer Colom 

A partir de dilluns 14 de febrer es realitzaran talls de trànsit per treballs de poda dels plàtans del carrer Colom. Els trams que es tallaran són, de manera progressiva son: se Montcabrer a Carretera d’Argentona, de carretera d’Argentona a Enric Granados, d’Enric Granados a Aduana, d’Aduana a Montevideo i de Montevideo a carretera de Cabrils. En cada tram estaran treballant dos dies, aproximadament, i l’horari serà de 7 del matí a 3 de la tarda.

Escolta l’informatiu sencer en aquest enllaç