Crònica del 5 d’agost

A l’informatiu d’aquest dijous hem tractat, entre d’altres, d’aquests temes:

El mataroní Toni Roy va assolir el repte de classificar l’equip xinès d’escalada als JJOO de Tòquio 2020 

Hem obert l’informatiu marxant cap a Mataró per saludar Toni Roy. És el seleccionador xinès d’escalada. Amb molta experiència a la seva esquena i a les seves mans, (de fet), va liderar la sala de màquines d’una de les millors generacions d’escalada de l Estat Espanyol, Toni Roy va acceptar el repte de portar la Xina als JJOO de Tòquio i ho ha aconseguit. No ha estat un camí fàcil. Volem conèixer la seva història. De primera mà.

Bones dades de l’atur de juliol a Vilassar de Mar

Juliol  torna a deixar dades positives pel que fa a l’evolució de l’atur a la comarca. En concret, el Maresme ha tancat el darrer mes amb 25.093 persones inscrites com a demandants de feina, 2.063 menys que el mes anterior. Una xifra que, en termes percentuals, representa un descens del 7,60%. A Vilassar de Mar hi ha 823 persones inscrites com a demandants de feina aturades, 18 menys , és a dir, un 2’14 % menys que al juny.

Guia ràpida sobre el passaport Covid 

Es temps de les merescudes vacances. Si, potser, tens pensat fer un viatge a l’estranger, has de saber que t’exigiran el passaport Covid, que va entrar en vigor el passat 1 de Juliol per facilitar la lliure mobilitat dins de la Unió Europea. Saps com aconseguir-lo? Quins requisits necessites per obtenir-lo? On el pots descarregar? A continuació, escolta, et fem una guia ràpida d’aquesta documentació que hem d’afegir a la nostra maleta

La mataronina platja de Sant Simó estrena il·luminació alimentada per energia solar

A la platja de Sant Simó de Mataró s’hi han instal·lat 9 llumeneres alimentades amb energia solar. Disposen d’un sensor de presència i regulador d’intensitat per estalviar energia i reduir la contaminació lumínica.

Escolta l’informatiu en aquest enllaç