Crònica del 4 d’agost

A l’informatiu d’aquest dimecres hem tractat, entre d’altres, d’aquests temes:

Haurem d’esperar (encara) per anar caminant a la vora del mar fins a Mataró 

Obrim amb Informació de serveis per a tots aquells i aquelles que us agrada (a nosaltres, també, ho confessem) caminar pel Passeig Marítim de Vilassar de Mar. Has de saber, que de moment, no podrem continuar caminant (o corrent) fins a Mataró. I és que el nou camí paral·lel al mar, creat per les obres d’Adif, no s’obrirà al vianants entre Cabrera de Mar i la capital del Maresme. Un tram que seria, de fet és, perfectament transitable, però, de moment, no hi acord per convertir-lo, oficialment, en un passeig.

Anem a passar por a Horrolrand que s’ubicarà permanentment a Illa Fantasia

Des d’aquesta tardor, el parc de terror Horrorland estarà instal·lat a Illa Fantasia de manera permanent. Entre les  experiències i atraccions que oferiran a partir del 15 d’octubre i durant onze dies, en la temporada de Halloween, hi ha sis nous passatges del terror. Durant la resta de mesos de l’any, l’emplaçament es convertirà en un macro-complex d’escapes room, i altres experiències relacionades amb el món del terror. En parlem amb David Moreno, director de Horrorland. 

S’obre la vacunació a la franja d’edat compresa entre els 12 i 16 anys 

Des d’avui, 300.000 adolescents catalans, d’entre 12 i 15 anys, ja poden demanar cita per vacunar-se contra la Covid 19. Una decisió que està encaminada, òbviament, a blindar el curs escolar vinent. Ells i elles rebran el vaccí de Pfizer. Ara per ara, hi ha 80.000 dosis disponibles. 

Argentona, un cop més, líder en reciclatge

Argentona segueix sent un model, un exemple, pel que fa al reciclatge i repeteix (i, a més, millorant les dades) com el municipi de Catalunya de més de 10.000 habitants que més recicla. 

Escolta l’informatiu en aquest enllaç