Crònica del 6 d’agost

A l’informatiu d’aquest divendres hem tractat, entre d’altres, d’aquests temes:

El toc de queda a Vilassar de Mar es perllongarà, com a mínim, fins el 20 d’agost 

Serà, com a mínim, fins el proper 20 d’agost, si els indicadors no milloren. Vilassar de Mar prorroga el confinament nocturn per a les properes dues setmanes. Així doncs, i al marge de les excepcions ja conegudes, tothom a casa entre la 1 i les sis de la matinada.

L’Ajuntament et proposa un concurs picant per normalitzar la sexualitat femenina

Quina és la teva fantasia sexual? Què et fa tenir el millor orgasme? Cada 8 d’agost se celebra el Dia Mundial de l’Orgasme Femení. És per això que, fins el proper 8 de setembre, les regidories d’Igualtat, Promoció de la Salut i Joventut de l’Ajuntament de Vilassar de Mar han llençat un curiós concurs amb premis d’allò més picants. Hauràs de respondre les tres preguntes que et plantejaran. Obert a homes i dones L’objectiu? Desmitificat i normalitzar la sexualitat femenina.

Fins el 3 de setembre pots entrar les teves propostes per als Pressupostos Participatius 

Finalment, serà fins el 3 de setembre. L’Ajuntament de Vilassar de Mar ha decidit ampliar el termini per presentar projectes per als Pressupostos Participatius 2021. Així doncs, si tens propostes pensades per millorar el nostre municipi les pots registrar. Es tracta d’una iniciativa del nostre consistori per fomentar la participació dels vilassarencs i vilassarenques en la política municipal. Una oportunitat, doncs, per dir-hi la teva i decidir en què vols que es gastin els 150.000 euros de l’erari municipal que l’Ajuntament brinda per aquesta iniciativa que ja compleix cinc anys. De moment, ja s’han rebut més de 25 propostes.

Interessants sortejos per a promocionar el turisme nàutic maresmenc

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme organitza sortejos a Instagram per fomentar el turisme nàutic a la nostra comarca. Els premis són activitats nàutiques per dues persones.

Escolta l’informatiu en aquest enllaç