Crònica del 30 de setembre

Dissabte, primera Fora Estocs post pandèmia 

Aquest dissabte, i si el temps ho permet, des de les 10 del matí i fins les 8 del vespre se celebrarà una nova edició de la Tradicional Fira Fora Estocs que torna, amb totes les precaucions, a l’Avinguda Eduard Ferrés de Vilassar de Mar. Gairebé una trentena de botiguers i botigueres del nostre municipi, associats a Vilassar Comerç, oferiran descomptes d’allò més interessants i que, en alguns casos, poden arribar, atenció, al 70%. En parlarem tot seguit Amb Araceli Galobart, dinamitzadora de Vilassar Comerç.

Diumenge, arrenca el 29è Cicle de Concerts Rosa Sabater  

Arriba a la Sala Carrau el 29è Cicle de Concerts Rosa Sabater, organitzat per Joventuts Musicals. Consta de tres concerts: S’obre el foc aquest Diumenge, a les 6 de la tarda amb l’espectacle de música i teatre “Dindirindín. Una follia musical” .

El Casal Popular Atzari dissenya un munt d’activitats per a tots els gustos

El Casal Popular Atzari organitza quatre activitats per a tots els públics. Entrenament físic funcional,  swing  , guitarra  i glosa.  Per inscriure’s, cal enviar un correu electrònic abans de l’1 d’octubre al correu cpatzari@gmail.com.

Aquest cap de setmana, Benvingut a Pagès

El Maresme se suma, aquest cap de setmana, a la festa de la pagesia catalana en la qual s’hi inclouen, també, restaurants, allotjaments i un munt d’activitats complementàries. I és que les explotacions agràries de la nostra comarca obren portes, dissabte 2 i diumenge 3 d’octubre, per celebrar l’esdeveniment Benvingut a Pagès.

Pots escoltar l’informatiu sencer en aquest enllaç