Crònica del 29 de setembre

Babord planteja, per aquest dissabte, un debat sobre la Mobilitat Sostenible a la nostra comarca 

La formació política Babord organitza, per aquest dissabte i a partir de dos quarts d’11 del matí, a la Sala Carrau, el debat Per una mobilitat al Maresme”. Fins a quatre ponents explicaran els seus punts de vista sobre com es pot canviar la mobilitat a la nostra comarca per fer-la sostenible. N’hem parlat amb Eduard Truco membre de la Comissió de Mobilitat de Babord.

Vuit dies de vaga a Rodalies 

Atenció a tots els vilassarencs i vilassarenques que us desplaceu en tren cada dia. Has de saber que, a partir d’aquest dijous, els maquinistes de Renfe han convocat una vaga que durarà 8 dies. El Ministeri de Transports ha decretat uns serveis mínims del 85% pel que fa al servei de rodalies.

El Casal Popular Atzari dissenya un munt d’activitats per a tots els gustos

El Casal Popular Atzari organitza quatre activitats per a tots els públics. Entrenament físic funcional,  swing  , guitarra  i glosa.  Per inscriure’s, cal enviar un correu electrònic abans de l’1 d’octubre al correu cpatzari@gmail.com.

El Maresmusic bat rècords d’inscripcions S’ha tancat la inscripció al Maresmusic, el festival de Musica Jove del Maresme, amb rècord d’inscripcions. Fins a 30 grups i solistes s’han apuntat en aquest certamen musical que es va convertint en tradició al Baix Maresme

Cabrera reviu el Festival Iluro

Cabrera de Mar arrenca amb El festival cultural Reviu Ilturo, que se celebrarà els dos propers caps de setmana i  aprofundirà en un dels moments més destacats de la història del municipi: l’època dels íbers i dels romans.

Pots escoltar l’informatiu sencer en aquest enllaç