Crònica de l’1 d’octubre

Jordi Lladó deixa la direcció de la Burriac Atac   

Gustau Bernaus. Queda’t amb aquest nom. Ell és, des de ja, el nou director de la Burriac Atac, la mítica cursa nocturna de muntanya que organitza, cada any el Piri de Vilassar de Mar. Jordi Lladó, després de 7 anys al capdavant d’aquesta cita, que ha esdevingut en quelcom més que una cursa, posa punt i apart. Seguirà ocupant-se del recorregut, del traçat de la Burriac Atac, però considera, ara ho escoltaràs, que cal un relleu, diu, perquè no és bo perpetuar-se en el càrrec. Farem balanç, tot seguit, de la trajectòria de Jordi Lladó.

Demà, primera Fora Estocs post pandèmia 

Demà, i si el temps ho permet, des de les 10 del matí i fins les 8 del vespre se celebrarà una nova edició de la Tradicional Fira Fora Estocs que torna, amb totes les precaucions, a l’Avinguda Eduard Ferrés de Vilassar de Mar. Gairebé una trentena de botiguers i botigueres del nostre municipi, associats a Vilassar Comerç, oferiran descomptes d’allò més interessants i que, en alguns casos, poden arribar, atenció, al 70%. En parlarem tot seguit Amb Araceli Galobart, dinamitzadora de Vilassar Comerç.

Diumenge, tallada durant pràcticament tot el dia la N-II per la disputa de l’Ironman de Calella   

Atenció perquè, aquest diumenge, demà passat, la NII restarà tancada a la circulació des de dos quarts de vuit del matí, aproximadament, i fins a dos quarts de sis de la tarda. Per tant, tot el trànsit rodat es desviarà cap a l’autopista. I és que tots els accessos a la NII entre Calella i Montgat no estaran operatius per la disputa de l’Ironman de Calella.

Presentació de La Lila 

També demà, de 5 a 8 de la tarda tindrà lloc a Can Bisa, la presentació l’associació La Lila, amb la taula rodona “Transformació comunitària. Una mirada des del feminisme, la comunicació, l’art i la salut mental”.

The following attributes are unknown or cannot be read properly. Please fix or remove this attributes:
  • src=""https://alacarta.vilassarradio.cat/embed/podcast?id=vilassarradio_podcast_1669&mid=vilassarradio_podcast_1669_podcastmarker_6

Tercera edició de la Travessia Solidària a aigües obertes, organitzada pel Club Nàutic de Vilassar de Mar

Demà se celebrarà la tercera edició de la  Travessia Solidària a aigües obertes, organitzada pel Club Nàutic de Vilassar de Mar i  Aigües Solidàries. La recaptació anirà íntegrament a la Fundació Vicente Ferrer i el seu projecten que té per objectiu perpetuar l’accés a l’aigua potable a les comunitats més desafavorides de l’Índia.

Pots escoltar l’informatiu sencer en aquest enllaç