‘Crònica’ del 29.12.2021

Avís del CAP Guillermo Masriera

L’allau de contagis de coronavirus que està patint Vilassar de Mar (amb taxes de risc de rebrot per sobre dels 3.000 punts) estan saturant l’atenció primària. És per això que el CAP Guillermo Masriera, del nostre municipi, demana no col·lapsar aquest servei. La proposta? Si penses que t’has encomanat o has estat contacte estret amb un positiu, fes-te una prova d’antígens. Si és positiva, aïllat 10 dies i no cal anar al CAP a repetir la prova. Ja es dona per bona. Situació extrema. En una setmana, per exemple, en la qual les autoritats sanitàries calculen que s’ha infectat un 1% de tota la població del país.

Suspesa la Festa de Cap d’Any organitzada per l’Ajuntament 

Per complir amb les actuals restriccions sanitàries, l’Ajuntament de Vilassar de Mar ha decidit suspendre la festa de Cap D’any que s’havia de celebrar aquest dissabte 1 de gener, a partir de la una de la matinada, a la carpa de l’escola Pérez Sala. L’actual situació epidemiològica, el repunt de casos (Vilassar de Mar marca més de 2.500 punts en l’índex de rebrot) i les mesures decretades per la Generalitat per frenar l’expansió del coronavirus són els motius de l’anul·lació.

Suspeses les representacions de “Els Pastorets” de La Tropa Teatre 

Degut a  l’actual situació epidemiològica, la Tropa Teatre ha decidit, per responsabilitat, suspendre la representació dels Pastorets que s’havia de celebrar els dies 8 i 9 de gener a la Sala Carrau. Així, i per la Covid 19, Vilassar de Mar complirà el segon any consecutiu sense aquesta representació tan tradicional en èpoques nadalenques.

Secció de consum del magazine “Parlant de tot” de desembre 

En la nostra secció de consum parlarem del roaming i les energies eòlica i elèctrica. Oriol Contreras, responsable de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor, ens explicarà que hi ha una novetat legislativa important en relació als països de la Unió Europea. Si ens movem per dins de la Unió, no se’ns cobrarà cap cost addicional en els nostres mòbils fins, com a mínim, l’any 2032.

Oberta la inscripció per a la sortida del Centre Cívic Lluís Jover a la Sagrada Família

El Centre Cívic Lluís Jover organitza una sortida en autocar a Barcelona el diumenge 23 de gener per visitar la Sagrada Família i dinar en un restaurant del Port Olímpic de Barcelona. El preu d’aquesta sortida és de 90 euros per persona. El telèfon de contacte és el 667.75.07.08

Fa un any de la desaparició de Sandra Culli 

Aquest diumenge passat, dia de Sant Esteve, es va complir un any sense cap mena de notícia al voltant de la dona que va desaparèixer del domicili familiar, ubicat a Vilassar de Mar, després de l’àpat nadalenc.
Sandra Culli, que celebrava la diada de Sant Esteve, a casa de la seva sogra, a Vilassar de Mar, va sortir a passejar un cop havia dinat. Un any després, encara no hi ha notícies. No hi ha cap rastre i la família, però, la continua cercant. Els Mossos d’Esquadra van activar tots els protocols de cerca i van fer una crida a la ciutadania per tal d’ajudar a localitzar la dona.La família la segueix buscant.

Escolteu l’informatiu en aquest enllaç