‘Crònica’ del 30.12.2021

Els representants polítics escalfen motors per a la plenària de pressupostos 

Un cop acabades les festes de Nadal i Reis a la classe política de Vilassar de Mar se li girarà feina. Molta feina. Sobre la taula, el Ple Extraordinari de Pressupostos per a 2022. Per si això fos poc, a més, es donarà el tret de sortida oficiós a la campanya electoral per a les properes municipals que, en principi, s’han de celebrar al maig de 2023. Un any i mig, doncs, intens per endavant. Des d’aquesta casa, des de Vilassar Ràdio, hem fet entrevistes individualitzades amb els representants de les diferents formacions polítiques de casa nostra amb presència municipal per copsar, entre altres aspectes, com albiren l’aprovació (o no) dels comptes de Vilassar de Mar per a 2022.

Suspesa la Festa de Cap d’Any  
Per complir amb les actuals restriccions sanitàries, l’Ajuntament de Vilassar de Mar ha decidit suspendre la festa de Cap D’any que s’havia de celebrar aquest dissabte 1 de gener, a partir de la una de la matinada, a la carpa de l’escola Pérez Sala. L’actual situació epidemiològica, el repunt de casos (Vilassar de Mar marca més de 2.500 punts en l’índex de rebrot) i les mesures decretades per la Generalitat per frenar l’expansió del coronavirus són els motius de l’anul·lació.

Suspeses les representacions de “Els Pastorets” 

T’explicarem, també, que, a causa de l’actual situació epidemiològica, la Tropa Teatre ha decidit, per responsabilitat, suspendre la representació dels Pastorets que s’havia de celebrar els dies 8 i 9 de gener a la Sala Carrau. Així, i per la Covid 19, Vilassar de Mar complirà el segon any consecutiu sense aquesta representació tan tradicional en èpoques nadalenques.

Fins al 23 de gener, “Un mos de llunes” de Lourdes Figuera, al Museu Monjo 

Nit i dia, fins al 23 de gener, a Vilassar de Mar tenim (i tindrem) la lluna sempre ben present. Més que mai. De fet, si volem, li podem fer, fins i tot, una mossegada. I és que Un Mos de Llunes és el títol de l’exposició que l’artista Lourdes Figuera, amb taller a Vilassar de Mar, presenta al Museu Monjo.

Requeriment de l’Ajuntament a la Unió Esportiva  

La Unió Esportiva Vilassar de Mar ha estat requerida per l’Ajuntament de Vilassar de Mar perquè compleixi les mesures establertes al protocol covid consensuat pel Consistori amb totes les entitats esportives del municipi per tal de minimitzar els riscos de contagi de covid-19 durant la pràctica esportiva. L’Ajuntament explica que s’ha vist obligat a recórrer a la via del requeriment en considerar que la conducta de la UE pot posar en risc la salut dels seus esportistes i, per extensió, de tota la ciutadania.

Escolta aquí l’informatiu sencer