‘Crònica’ del 28.12.2021

Suspesa la Festa de Cap d’Any organitzada per l’Ajuntament 

Per complir amb les actuals restriccions sanitàries, l’Ajuntament de Vilassar de Mar ha decidit suspendre la festa de Cap D’any. L’actual situació epidemiològica, el repunt de casos (Vilassar de Mar marca més de 2.500 punts en l’índex de rebrot) i les mesures decretades per la Generalitat per frenar l’expansió del coronavirus són els motius de l’anul·lació.

Anul·lades les escenificacions de “Els Pastorets”, de La Tropa
Degut a l’actual situació epidemiològica, la Tropa Teatre ha decidit, per responsabilitat, suspendre la representació dels Pastorets que s’havia de celebrar els dies 8 i 9 de gener a la Sala Carrau. Així, i per la Covid 19, Vilassar de Mar complirà el segon any consecutiu sense aquesta representació tan tradicional en èpoques nadalenques.

Sense incidents les primeres cinc nits del toc de queda

Cap intervenció de la Policia Local de Vilassar de Mar per incompliment del toc de queda. Les cinc primeres nits, doncs, s’han tancat sense que es registrés cap intervenció significativa i sense incidents.

Municipis veïns demanen que se’ls apliqui el torc de queda

Vilassar de Dalt, Cabrils i Cabrera de Mar, municipis (tots ells) veïns de Vilassar de Mar, demanen a la Generalitat que se’ls apliqui el toc de queda per evitar l’efecte crida de botellots, especialment, de cara a la Nit de Cap d’Any. Ells, en tenir menys de 10.000 habitats són fora dels paràmetres que s’apliquen, actualment, per aplicar el confinament nocturn que va des de la una de la matinada a les sis del matí. Com saps, a Vilassar de Mar, segueix vigent el toc de queda.

Finalitza el programa de suport emocional per la covid-19

Ja ha acabat el programa de suport emocional per la covid-9 que va engegar l’Ajuntament de Vilassar de Mar per tal de brindar ajuda i suport a aquells vilassarencs i vilassarenques que ho estaven passant malament per culpa del coronavirus. La metgessa i  coach Camino Calvo ha estat l’encarregada de fer l’acompanyament. 12 persones ateses satisfactòriament i moltes hores de dedicació.

Requeriment de l’Ajuntament a la Unió Esportiva Vilassar perquè compleixi les mesures establertes al protocol covid consensuat pel consistori amb totes les entitats esportives 

La Unió Esportiva Vilassar de Mar ha estat requerida per l’Ajuntament de Vilassar de Mar perquè compleixi les mesures establertes al protocol covid consensuat pel Consistori amb totes les entitats esportives del municipi per tal de minimitzar els riscos de contagi de covid-19 durant la pràctica esportiva. L’Ajuntament explica que s’ha vist obligat a recórrer a la via del requeriment en considerar que la conducta de la UE pot posar en risc la salut dels seus esportistes i, per extensió, de tota la ciutadania.

Escolta l’informatiu en aquest enllaç