‘Crònica’ del 27.12.2021

Campanya de donacions de sang, aquest diumenge

Diumenge 2 de gener hi haurà una campanya de recollida de donacions de sang, organitzada pel Banc de Sang i Teixits de Catalunya. Es realitzarà des de les 10 del matí fins a les 2 de la tarda a les instal·lacions l’Àula de Música, ubicades al carrer Narcís Monturiol, 23. Per participar-hi, cal reservar hora prèviament al web donarsang.gencat.cat.

El confinament nocturn va entrar en vigor a Vilassar de Mar divendres passat

El confinament nocturn d’1:00 de la matinada a 6:00 del matí va entrar en vigor divendres passat a Vilassar de Mar, després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) avalés la mesura proposta per la Generalitat de Catalunya per controlar la sisena onada de la pandèmia del coronavirus. La restricció de la mobilitat nocturna afecta aquells municipis de més de 10.000 habitants on la incidència acumulada (IA) de la covid-19 és igual o superior a 250 casos positius per cada 100.000 habitants en els últims set dies.

Des d’avui dilluns,tall per obres, al tram de Sant Josep entre Miquel Borotau i Mont

L’Ajuntament està duent a terme l’actuació de pavimentació del carrer Mont, entre la N-II i el carrer Colom, per convertir-lo en un carrer de plataforma única i de prioritat invertida. L’actuació es fa en cinc fases per minimitzar les molèsties al veïnat. En el context d’aquestes obres, des d’aquest dilluns està tallat el tram del carrer Sant Josep, entre Miquel Borotau i Mont. La sortida del pàrquing municipal i dels guals dels veïns entre Miquel Borotau i Mont es fa pel carrer Aduana, habilitat amb el canvi de sentit.

Preinscripcions obertes als nous cursos de formació ocupacional

La Regidoria de Desenvolupament econòmic organitza dos cursos de formació ocupacional, prioritàriament per a persones a l’atur, subvencionats pel Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya, el Fons Social Europeu i el Ministeri de Treball i Economia Social: el curs de certificat de professionalitat d’activitats de floristeria (nivell 2) i el curs de certificat de professionalitat d’operacions auxiliars d’enregistrament i tractament de dades i documents.

La Societat Protectora d’Animals de Mataró i l’Ajuntament de Mataró proposen que les persones que vulguin tenir un animal de companyia facin abans un test per saber si estan preparats

L’acció s’impulsa durant aquestes dates donat que hi ha famílies que aprofiten aquestes festes per regalar una mascota, però ha nascut amb la voluntat que estigui vigent al llarg de tot l’any. Amb aquesta iniciativa es busca que les persones reflexionin sobre la responsabilitat que suposa tenir un animal.

Pots escoltar l’informatiu en aquest enllaç