‘Crònica’ del 24.12.2021

Confinament nocturn a Vilassar de Mar

El confinament nocturn d’1:00 de la matinada a 6:00 del matí ha entrat en vigor aquesta passada nit a Vilassar de Mar, després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) avalés la mesura proposta per la Generalitat de Catalunya per controlar la sisena onada de la pandèmia del coronavirus. La restricció de la mobilitat nocturna afecta aquells municipis de més de 10.000 habitants on la incidència acumulada (IA) de la covid-19 és igual o superior a 250 casos positius per cada 100.000 habitants en els últims set dies. És el cas de Vilassar de Mar. El toc de queda inicialment estarà en vigor els propers 15 dies.

Activitats de Nadal

Repassem les activitats d’ època nadalenca que hi ha previstos des d’avui fins a inicis de la setmana que ve

En marxa la campanya “Comerç Segur”

Torna a estar en marxa a Vilassar de Mar Comerç segur, la campanya de la Policia Local que intensifica la vigilància a les zones comercials del poble durant les festes de Nadal i Reis, una campanya en el que compten amb el Suport dels Mossos d’Esquadra. Per parlar d’aquesta qüestió, ha visitat recentment els nostres estudis Lluís López, inspector en cap de la Policia Local, que ha estat entrevistat a l’espai “Parlant de tot”.

“Parlem de consum”, edició del mes desembre

La secció mensual de consum del magazine matinal “Parlant de tot”, presentat i produït per Jaume Cabot, que compta amb la participació d’Oriol Contreras ,responsable de l’oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC), ha centrat la seva atenció en la seva última edició, ha centrat la seva atenció en dues qüestions: el roaming i les energies eòlica i elèctrica.

Des de dilluns 27, tall per obres, al tram de Sant Josep entre Miquel Borotau i Mont

Des del passat 25 d’octubre, l’Ajuntament està duent a terme l’actuació de pavimentació del carrer Mont, entre la N-II i el carrer Colom, per convertir-lo en un carrer de plataforma única i de prioritat invertida. L’actuació es fa en cinc fases per minimitzar les molèsties al veïnat. Des d’aquest passat dilluns s’està portant a terme la primera part de la fase 4 (fase 4a), al carrer del Mont, entre Sant Josep i Santa Gemma, amb una durada prevista de tres setmanes. A partir del proper dilluns 27 estarà tallat el tram del carrer Sant Josep, entre Miquel Borotau i Mont. La sortida del pàrquing municipal i dels guals dels veïns entre Miquel Borotau i Mont es farà pel carrer Aduana, habilitat amb el canvi de sentit.

La Regidoria de Gent Gran felicita les persones grans que viuen en residències del nostre poble

La Regidoria de Gent Gran de Vilassar de Mar felicitarà el Nadal a les persones grans que viuen en residències del nostre poble amb una postal de la regidora Núria Arasa i l’obsequi d’una bufanda polar. La regidoria els farà arribar d’aquesta manera simbòlica l’escalfor que, per segon any consecutiu, no els podran donar personalment els Reis Mags d’Orient.

Escolteu l’informatiu sencer en aquest enllaç