‘Crònica’ del 16 d’agost

La platja de l’Almadrava incorpora una nova zona d’ombra PMR

La platja de l’Almadrava ha incorporat una nova zona d’ombra habilitat per facilitar el bany a les persones amb mobilitat reduïda. Es tracta d’una estructura amb pantalla solar d’uns 15 m2 que, situada al costat de la riera del Torrent del Porxo, a prop de l’estació de tren Cabrera de Mar-Vilassar de Mar, facilitarà la transferència a la cadira amfíbia que permet el bany a les persones amb mobilitat reduïda.

Setè repte de l’Estiu Actiu

Hem parlat del setè repte de l’Estiu Actiu 2021 que ens proposa  l’Ajuntament de Vilassar de Mar En què consisteix? Pots triar entre dues opcions: La primera és córrer i ensenyar el recorregut que facis via l’app gratuïta de VdM i la segona és ballar. Pots fer una coreografia amb la cançó que més t’agradi i fer una exhibició de les teves habilitats.

Festa Major de Santa Helena, de Cabrils

Des de dimecres 18 fins al diumenge 22 d’agost tindrà lloc la Festa Major de Santa Helena, de Cabrils, organitzada per les regidories de Turisme i Festes de l’Ajuntament, conjuntament amb la Comissió de Festes.Una Festa Gran marcada encara per la pandèmia, que ha obligat, de nou, a suspendre activitats. Els actes es repartiran en 5 espais diferents amb aforament limitat. Tots els actes comptaran amb les mesures de seguretat sanitàries establertes pel Procicat i el Departament de Salut. Tots els actes són amb inscripció prèvia i en cap d’ells es podrà consumir ni menjar ni beguda, exceptuant la zona de restauració on hi  haurà diverses ofertes gastronòmiques.  En parlem amb Sílvia Ballbona, regidora de Turisme, Igualtat i Festes de l’Ajuntament de Cabrils

Consells contra el mosquit tigre

Compte amb l’estiu i les altes temperatures. Podem rebre les sempre desagradables picades del temible i molest mosquit tigre que ens deixa, a la pell, picades molt doloroses. És un insecte que es caracteritza per les seves ratlles blanques al cap i al cos, per ser d’un tomany més gros que els mosquits convencionals, i, també, (i això el fa perillós) es caracteritza per la seva capacitat per transmetre algunes malalties.

El Masnou s’incorpora a Viles Florides

En la recta final del Crònica, i en la nostra secció de Comarca, t’hem explicat, que el Maresme és la comarca catalana amb més representació al projecte Viles Florides amb la incorporació d’El Masnou. Amb la seva adhesió, ja són 20 dels 30 municipis de la comarca els que hi formen part.

Pots escoltar l’informatiu sencer en aquest enllaç