Crònica del 17 d’agost

Antoni Esteban, portaveu de la plataforma Preservem el Maresme, ja ho té tot a punt per a la gran festa d’alliberament del peatge de la C-32

Antoni Esteban, portaveu de la plataforma Preservem el Maresme, veurà com aquest 31 d’agost, i després d’anys de lluita, cauran les tanques del peatge de la C-32 de Vilassar de Mar. Així doncs, a partir de les 12 de la nit d’aquest 1 de setembre, els vehicles ja no s’hauran d’aturar, per treure la cartera, en aquest peatge de l’autopista més antiga de tot l’Estat Espanyol.

La platja de l’Almadrava incorpora una nova zona d’ombra per a les persones amb mobilitat reduïda

La platja de l’Almadrava ha incorporat una nova zona d’ombra habilitat per facilitar el bany a les persones amb mobilitat reduïda. Es tracta d’una estructura amb pantalla solar d’uns 15 m2 que, situada al costat de la riera del Torrent del Porxo, a prop de l’estació de tren Cabrera de Mar-Vilassar de Mar, facilitarà la transferència a la cadira amfíbia que permet el bany a les persones amb mobilitat reduïda.

Assegura’t ser en el web correcte a l’hora de fer tràmits online

Mai hem de pagar per aquests tràmits. Principal recomanació. Aquesta i assegurar-se, és clar, de ser en el web correcte. Vilassardemar.cat. I és que davant la proliferació de pàgines web fraudulentes que ofereixen tota mena de serveis i tràmits suposadament oficials, l’Ajuntament de Vilassar de Mar vol recordar a la ciutadania que l’única via per fer tràmits municipals online és el seu.

Festa Major de Santa Elena d’Agell, a Cabrera 

Arriba a Cabrera de Mar la Festa Major de Santa Elena d’Agell,  que se celebrarà aquest dimarts i dimecres. Entre altres activitats, hi haurà un espectacle de placybacks amb Grillats, missa i l’actuació del grup d’havaneres Barcarola, de Vilassar de Mar.

 

El Masnou estudia la creació d’un nou projecte energètic

L’Ajuntament del Masnou està estudiant la possibilitat de creació de comunitats energètiques locals. Ara la proposta s’obrirà a la participació ciutadana Pots escoltar l’informatiu sencer en aquest enllaç

Escolta l’informatiu sencer en aquest enllaç