Crònica del 13 d’agost

En el darrer informatiu d’aquesta setmana, hem tractat, entre d’altres, d’aquests temes:

Hem entrevistat la mataronina Marta Bach, plata olímpica en waterpolo femení Diu la dita que Roda el món i torna al Born. Nosaltres diem, des de ja, Guanya la plata olímpica al Japó i torna a Mataró. En el nostre informatiu hem xerrat amb la mataronina Marta Bach, integrant de la selecció estatal de waterpolo que va guanyar la medalla de plata en els jocs de Tòquio 2020, que acaben de cloure, realitzant un campionat perfecte. Una plata assolida després de caure en la gran final olímpica, contra la totpoderosa màquina aquàtica dels Estats Units. Dedica la medalla a la seva tieta, diu, que sempre la va encoratjar.

Fins el 27 de setembre, tens temps per inscriure’t en el concurs del Maresmusic

El Maresmusic, el concurs de música jove organitzat pels ajuntaments de Cabrils, el Masnou, Montgat, Vilassar de Mar i Tiana, engega aquest 2021 recuperant l’activitat presencial i potenciant les xarxes socials. La inscripció al concurs es podrà realitzar fins al 27 de setembre al web www.maresmusic.cat. El concert de finalistes se celebrarà el dissabte 13 de novembre a Montgat.

Mataró perd població per primer cop

Limpacte de la Covid-19 fa que Mataró, per primera vegada, perdi població. La ciutat registra 129.149 habitants a data 1 de gener, 531 menys que l’any anterior. Més defuncions, menys naixements i un saldo migratori negatiu

Escolta l’informatiu en aquest enllaç