La Mestre de les Olives, amb un títol tan evocador, ha estat el relat que ha guanyat la segona edició del Concurs de Literatura Eròtica, dedicat en aquesta edició al confinament, que ha engegat Vilassar Ràdio en col·laboració amb la Mirex Blood, la nostra sexòloga de capçalera que intervé en el magazine matinal d’aquesta casa. Amb ella repassarem quina valoració en fa de la qualitat literària dels documents enviats, quins han estat els premis i si se celebrarà algun altre concurs. Sembla que en preparen un de microrelats. Estarem atents i atentes.

Dediquem la nostra notícia de portada a l’hospital de Mataró. Endesa començarà a construir una de les plaques fotovoltaiques per a l’autoconsum més gran que té un centre sanitari a Catalunya. Reduirà en 137 tones les emissions de CO2 i l’estalvi suposarà el mateix que consumeixen 77 llars.  

El metge  barceloní Vicente Ayuso Osuna, especialista en cirurgia general i aparell digestiu, que resideix a Vilassar de Mar, acaba de publicar la seva tercera novel·la, anomenada “El fuego del credo”, editada  per Círculo Rojo. Tracta sobre una familia jueva, formada per metges i comerciants, ambientada en el segle XV, en el regnat d’Enric IV. Parlarem amb ell tot seguit.

L’oficina de Correus de Vilassar de Mar ubicada al carrer Santiago Rusiñol obrirà demà i 31 de desembre de 9 a 14.00 h. Cal tenir present aquesta novetat ja que, tradicionalment, tancava aquests dos dies de desembre.

En la recta final d’aquest informatiu, us explicarem que Marta Roig i Miquel Rico publiquen el llibre “El Masnou desaparegut”. Una obra on es recullen imatges del Masnou de principis del segle XX. Aquestes fotografies van acompanyades de textos que permeten ubicar-les en el temps i l’espai. El llibre està disponible en bona part de les llibreries i estancs del Masnou.